ʻO Dongguan Enuo mold Co., Ltd he lālā o Hong Kong BHD Group, ʻo ka hoʻolālā a me ka hana ʻana i kā lākou ʻoihana koʻikoʻi.Eia kekahi, e hana pū ʻia nā ʻāpana metala CNC machining, prototype huahana R&D, inspection fixture/Gauge R&D, plastic products molding, spraying and assembly.

ʻO ka hoʻomakeʻa 5 Manaʻo Sep-28-2022

He aha nā kikoʻī e pono e noʻonoʻo ʻia i ka hoʻolālā ʻana i nā mold injection?

1. Ka mānoanoa o ka paia huahana
(1) Loaʻa i nā ʻano plastik āpau kekahi ʻano o ka mānoanoa o ka paia, maʻamau 0.5 a 4mm.Ke ʻoi aku ka mānoanoa o ka pā ma mua o 4mm, e hoʻolōʻihi ʻia ka manawa hoʻoluʻu a hoʻoulu i nā pilikia ʻē aʻe.E noʻonoʻo e hoʻololi i ke ʻano huahana.
(2) 'O ka mānoanoa o ka pā 'ole e ho'emi 'ia ka ili.
(3) ʻO ka mānoanoa o ka paia ʻole e hoʻoulu i nā pores a me nā laina weld.

ʻO ke ʻano a me ka hoʻohana ʻana i ka mold injection
2. Mold wehe kuhikuhi a me ka wehe laina
I ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻolālā ʻana o kēlā me kēia huahana injection, pono e hoʻoholo mua ʻia ke kuhikuhi o ka wehe ʻana a me ka laina hoʻokaʻawale e hōʻoia i ka hoʻemi ʻia ʻana o ka mīkini huki huki huki a hoʻopau ʻia ka hopena o ka laina hoʻokaʻawale i ka helehelena.
(1) Ma hope o ka hoʻoholo ʻia ʻana o ka wehe ʻana o ka mold, ua hoʻolālā ʻia nā iwi ʻaoʻao hoʻoikaika, nā kī, nā protrusions a me nā mea hana ʻē aʻe o ka huahana e kūlike me ka kuhikuhi ʻana o ka mold e like me ka hiki, i mea e pale ai i ka huki ʻana a me ka hōʻemi ʻana i nā laina seam a. e hooloihi i ke ola o ka popopo.
(2) Ma hope o ka hoʻoholo ʻia ʻana o ka wehe ʻana o ka mold, hiki ke koho ʻia kahi laina hoʻokaʻawale kūpono e pale i ka undercut i ka ʻaoʻao wehe ʻana, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ka helehelena a me ka hana.
3. Demoulding slope
(1) Hiki ke pale aku i ka hili ʻana o ka huahana (huki).ʻOi aku ka nui a i ʻole like me ka 0.5 degere ka demoulding slope o ka ʻili maʻemaʻe, ʻoi aku ka nui o ka ʻili o ka ʻili maikaʻi (kahi one) ma mua o 1 degere, a ʻo ka ʻili o ka ʻili ʻili ma mua o 1.5 degere.
(2) Hiki ke pale i ka poino o luna o ka huahana, e like me ke keʻokeʻo o luna, ka hoʻololi ʻana o luna, a me ka haki ʻana o luna.
(3) I ka hoʻolālā ʻana i kahi huahana me kahi hale hohonu hohonu, ʻoi aku ka nui o ka ʻili o ka ʻili o waho ma mua o ka piʻi o ka ʻili i loko e like me ka hiki ke hōʻoia ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻia ke kumu poʻo i ka wā o ka hoʻoheheʻe ʻana, e loaʻa i kahi huahana like. ka mānoanoa o ka paia, a e hōʻoia i ka ikaika waiwai o ka wehe ʻana o ka huahana.
4. Hoʻoikaika i nā iwi ʻaoʻao
(1) Hiki i ka noi kūpono o ka hoʻoikaika ʻana i nā iwi ʻaoʻao ke hoʻonui i ka rigidity huahana a hoʻemi i ka deformation.
(2) Pono ka mānoanoa o ka stiffener ≤ (0.5 ~ 0.7) T ka mānoanoa pā o ka pā, i ʻole e emi ka ʻili.
(3) ʻO ka ʻaoʻao ʻaoʻao hoʻokahi o ka iwi ʻaoʻao hoʻoikaika (Shanghai Mold Design Training School) pono e ʻoi aku ma mua o 1.5 ° e pale i ka ʻeha luna.


Ka manawa hoʻouna: Sep-28-2022